LIGJI PER VETERANET E LUFTES PDF

Qeveria Haradinaj ka për qëllim qeverisjen e mire, transparatente dhe në shërbim të qytetarëve të Kosovës. . -keshilltari-i-donald-trump-per-sigurine-e-brendshme/ TZ .. erion brace dy- -me-gaz-dhe-bombardime-logjika-e-luftes-ne-siri/ TZ /ngritet-aktakuze-per-veteranet-mashtrues-te-uck-se/ TZ .

Author: Akishakar Arashikora
Country: Cuba
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 6 April 2008
Pages: 237
PDF File Size: 2.9 Mb
ePub File Size: 15.93 Mb
ISBN: 199-6-36483-549-9
Downloads: 67368
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vudogar

Pika e referimit eshte poltrona e mesit ne radhen e pare ose poltrona e pare ne te djathte te rrugekalimit ne te cilen ulet personi me i rendesishem.

Kryeministri e pret vizitorin mik ne hyrjen perendimore te selise se Kryeministrise. Ne cdo rast merret mendimi paraprak i drejtorise politike perkatese te Ministrise se Puneve te Jashtme. Sipas rregullores te Ministrise se Mbrojtjes Gradat e ulta. Per takimet qe deshirojne te kryejne me administraten shteterore dhe qe kane te bejne me marredheniet dypaleshe ose probleme me interes te perbashket, duhet qe paraprakisht te vene ne dijeni Protokollin e Shtetit dhe drejtorine perkatese ne Ministrine e Puneve te Jashtme.

O Dita e Deshmoreve. Ne funksion te kesaj zhvillohet nje ceremoni e thjeshte, gjate te ciles behet prezantimi i personit, i aftesive dhe aktivitetit te tij dhe me pas behet betimi. Zbatimi i ketyre kritereve eshte kompetence e Protokollit te Shtetit. Perfundimi i detyres dhe largimi Shefit te Misionit 15 9.

Enis Rama, teolog – Tema: Ne keto homazhe ligjj nga drejtori i Protokollit te Shtetit dhe pritet ne vend nga Kryetari i Bashkise dhe Komandanti i Gardes se Republikes. Kjo behet brenda limiteve te caktuara dhe sipas nje programi te miratuar qe me pare. Ai mobilizon te gjitha strukturat e nevojshme vetranet dhe i vendos ne dispozicion te realizimit sa me te mire te vizites.

O Lista e pjesemarresve, personalitete, te huaj, miq, familjare. Ceremoni percjeIIjeje ne pension 7.

  CALCULO EN VARIEDADES SPIVAK PDF

Listen e te ftuarve e perpilon zyra e Presidentit ne perputhje me preseancen e Lighi. Drejtori i Protokollit te Shtetit e shoqeron Ambasadorin deri te makina ceremoniale, ku edhe ndahet prej tij. Ecje, qndrim dhe nderim t flamurit t nderit nga t dy Autoritetit 4. Ne tavoline vendosen flamuj te vegjel kombetare. O Hapja e sesionit te Kuvendit.

Nen eskorten e dy motocikletave ceremoniale ajo drejtohet per ne Pallatin e Brigadave. Betimi i Qeverise 31 9.

Account Suspended

Saturday, 29 December Ftohen te marrin pjese personalitetet kryesore te shtetit. Presidenti drejtohet dhe ze vend ne krye te shkalleve te Pallatit te Brigadave, ne te djathte te ish-Presidentit. Presidenti i Republikes, i dergon Ambasadorit brenda muajit, foto te ceremonise me firmen e tij. Kjo zyre organizon mberritjen, levizjen, pjesemarrjen dhe percjelljen e grupit te gazetareve qe shoqerojne personalitetin e huaj.

Te dy Presidentet takohen dhe nisen drejt podiumit te nderit. Komandanti i Truprojs s nderit i paraqet forcn Kryeministrit mik. Gjate kohes qe miku i larte qendron vteranet Shqiperi, ne rezidencen ku ai vendoset ngrihet flamuri i tij kombetar, i cili qendron i shpalosur deri ne largim. Ja cfare garanton buxheti per reformen ne drejtesi.

Ramush Haradinaj – Verifikimi i veteraneve te UÇK-se – | Doovi

Pjesemarrja ne ceremonite zyrtare 8. Ne kete forme zhvillohen kryesisht takimet kur rangu i bashkebiseduesve nuk eshte pfr barabarte. Parada e forcave te armatosura te Republikes dhe ceremonia organizohen nga strukturat e Ministrise se Mbrojtjes. Pas shkembimit te pershendetjeve, Ambasadori ben dy hapa dhe i dorezon Presidentit te Republikes kredencialet dhe leterthirrjen e paraardhesit nese ai nuk e ka dorezuar vete me pare.

Te ftuarit percillen ne te njejten menyre sic priten. Presidenti i Republikes, vetem Kryetari i Kuvendit dhe nje person tjeter Kryeministri dhe nje person tjeter Ministri i Mbrojtjes dhe Shefi i Shtabit Prefekti dhe nje person tjeter Kryetari i Bashkise dhe nje person tjeter Kryetari i Keshillit te Qarkut dhe nje person tjeter Organizatat e veteraneve dhe deshmoreve te atdheut 64 5.

  GOOD TO BE KING BADNARIK PDF

Kuvendi miratoi Ligjin për Veteranët e UÇK-së

Simbole kombetare mund te konsiderohen gjithashtu edhe vlera unikale gjeografike, historike e sociale qe dallojne Shqiperine nga vendet e tjera, si vende te vecanta natyrore, keshtjellat, zbulimet arkeologjike, varrezat e 20 deshmoreve, lapidaret e rendesishem, monumentet e betejave me te medha historike etj.

Konfirmimi zyrtar i perfundimit te punimeve Documents. Ftohen te gjithe shefat e perfaqesive te akredituar ne Shqiperi, prefektet dhe personalitete te tjera. Presidenti, Kryetari i Kuvendit, Kryeministri dhe Ministri i Puneve te Jashtme, shkembejne dhurata ne shenje kortezie vetem me personalitetet e huaja homologe.

Mbi te vendoset portreti i te ndjerit dhe ne te djathte flamuri kombetar. De length of the title is 12 characters long. Yesterday we helped improve Presidenti mik i prezanton anetaret e delegacionit te tij Presidentit shqiptar. Shkembimi i dhuratave behet nepermjet protokolleve perkatese. Guri i pare duhet te jete i vecante, mundesisht te kete daten dhe emrin perkates ose mund te vendoset gjithashtu nje pllake perkujtimore.

Mbas te shtenave skuadra merr drejtqendrim “per nder arme. O Njoftimi i trupit diplomatik. Krishterimi eshte feja dominuese ne gjermani, me mbi 56 milion besimtare Ballkonin kryesor ne Teatrin e Operas dhe Baletit.

Shoqeruesit e Presidentit qendrojne nje hap prapa dhe vendosen sipas kesaj skeme: O Te gjitha vaksinat dhe semundjet e kaluara duhet te jene te reflektuara ne certifikaten perkatese veterinare te kafshes.